Субота
20.04.2024
00:27
Форма входу

Пошук
Хмаринка тегів
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наш годинник
Архів записів
Наше опитування
Якою соціальною мережею Ви користуєтесь?
Всего ответов: 51
Друзі сайту

Освітній портал


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш відлік
Поділися
Сайт 11-А класу
Головна » 2013 » Лютий » 20 » Електронна бібліотека
13:15
Електронна бібліотека

www.uk.wikipedia.org "Вiкiпедiя" - україномовна версiя енциклопедiї. Пошук за статтями вiльної унiверсальної енциклопедiї, написаних українською мовою. Вибранi статтi, цiкавi факти, поточний день в iсторiї, посилання на тематичнi портали i спорiдненi проекти.

     www.krugosvet.ru "Кругосвет" - унiверсальна енциклопедiя Рубрикатор за категорiями: iсторiя, медицина, технологiї та iн. (статтi, карти, iлюстрацiї). Пошук за темами та алфавiтом. Версiї для друку.

    www.encyclopedia.ru "Свiт енциклопедiй" - довiдкова система. Огляд унiверсальних i спецiалiзованих iнтернет-енциклопедiй, словникiв. Можливiсть розмiщення, конференцiя.


    www.rubricon.com "Рубрикон" - енциклопедiї в iнтернетi. Платний доступ до повних електронних версiй енциклопедiй i словникiв. Тематичний каталог енциклопедiй. Анонси статей, пошук за анонсами.


    www.wikiznanie.ru "ВикиЗнание" - унiверсальна енциклопедiя. Вiльна безкоштовна гiпертекстова on-line енциклопедiя, з можливiстю редагування статей для всiх охочих.


www.sci.aha.ru "All-in-one" - енциклопедичний довiдник. Одиницi вимiрювань, числова i фактична iнформацiя практично по всiх сферах людської дiяльностi (вiд елементарних частинок i всесвiту до природи, географiї, мови, культур i iсторiї). 


    www.persons.com.ua Бiографiчний банк даних "ОСОБИСТОСТI". Банк даних "Особистостi" мiстить близько 60 000 бiографiй людей, що залишили слiд у iсторiї людства, а також додатковi данi, згрупованi по розділам: власне бiографiя, посилання на Iнтернет-джерела, зв`язки з iншими особистостями, додатковi текстовi, графiчнi, аудiо- та вiдео матерiали.

www.mirslovarei.com "Мир словарей" - бiблiотека словникiв. Словники i енциклопедiї з пошуковою системою за ключовими словами: Великий енциклопедичний, Етнографiчний, Будiвельний, Фiнансовий, Словник комп'ютерного жаргону та iн.


    www.floranimal.ru "Floranimal" - про тварин i рослини. Iлюстрованi статтi про рiзнi види тварин i рослин (алфавiтна систематизацiя). Розважальнi новини зi свiту тварин. Тести та iгри. Фотогалерея.

www.businessvoc.ru "Businessvoc.ru" - бiзнес-словник. Пропонується рiзна економiчна iнформацiя, представлена у формi бiзнес-словника в електронному виглядi. Роздiли: зовнiшньоекономiчна дiяльнiсть, право, iнвестицiї, реклама та iн.

Бібліотеки України

www.ukrlib.com.ua Бібліотека української літератури: 

  Перелік бібліотек

naps.gov.ua - Академія педагогічних наук України.

http://www.Loc.gov/  -Бібліотека Конгресу США.

http://allbest.ru/refall.htm  - глобальний механізм пошуку рефератів

Електронні бібліотеки

www.utoronto.ca- Електронна бібліотека  університета Торонто

poetyka.uazone.net- Бібліотека української поезії

http://lib.ru//- Бібліотека Максима Мошкова

http://www.ruthenia.ru/60s/  - Російська поезія 60- х років

     Словники

http://encycloped.narod.ru/ -  Ефрон

http://www.rulers.narod.ru -  «Всесвітня історія в особистостях»

http://vidahl.agava.ru/ -  Словник Даля

     http://psi.webzone.ru/ - Психологічний словник

Енциклопедії

     http://rfdata.al.ru/ -  Енциклопедія міст и регіонів  Росії

http://www.krugosvet.ru/ -Навколосвіту






Переглядів: 615 | Додав: bratdimon2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: