Анекдоти, жарти ...
|
|
bratdimon2009 | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 12:31 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Адміністратори
Статус: Offline
|
Пішли дві блондинки в ліс по ялинку. Годину йдуть, другу, третю... Одній набридло, вона і каже: - Усе, Олено! Давай рубаємо першу ліпшу ялинку, навіть якщо вона не прикрашена!
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 13:34 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Фрази, що викликають паніку: 1) невірний логін або пароль... 2) я хочу з тобою серйозно поговорити... 3) до дошки піде... 4) це буде не боляче....
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 11:13 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Розмовляють двоє чоловіків: - Ходімо, куме, до бару. Я пригощаю. - Дякую, куме, але я зав'язав. - Що трапилося? - Минулого разу прийшов додому, двері відчинила теща, а у неї лице було зеленим. Тільки зранку вона сказала, що то маска із огірків, а я цілу ніч присягався більше не пити.
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 11:14 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ранком, після новорічної вечірки, дзвонить телефон. - Пробач кохана, я точно пам'ятаю, що зробив тобі пропозицію, але забув: ти згодна чи ні? - Я пам'ятаю, що сказала "так", але не пам'ятаю, тобі чи Миколі.
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 11:20 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Любий Дідусь Мороз! Подаруй мені на Новий Рік нового хлопця! А колишнього забери собі ... у олені.
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 11:21 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| - Тато, нехай слоники ще побігають! - Донечко, слоники втомилися. - Тато, останній раз! - Гаразд! Самий останній раз .. Рота! Одягнути протигази!
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 13:55 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Офіціант виштовхує п’яних з ресторану. Начальник йому каже: -Не виштовхувати п’яних з ресторану. -Але чому? -Не забувайте: ми знаходимося в вагоні-ресторані.
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: Середа, 27.02.2013, 13:29 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Київ. Стоять двоє. Підходить до них перехожий і запитує - Как пройти на Крещатик? Йому у відповідь: - ??? Повторює питання англійською. - ??? Німецькою. - ??? Французькою. - ??? Не одержавши відповіді перехожий йде далі. Один чоловік іншому говорить: - Подивися, Петро, яка розумна людина! Скільки мов знає! - І шо це йому дало?
|
|
| |
bratdimon2009 | Дата: Понеділок, 01.04.2013, 11:09 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Два солдата у армії 1 квітня: - А давай над прапорщиком пожартуємо, - Ага, над деканом уже пожартували.
|
|
| |
Homahom | Дата: Четвер, 09.01.2014, 18:53 | Повідомлення # 10 |
Рядовой
Група: Користувачі
| Один партнер говорит второму: – Иван, ты уже знаешь, что наша секретарша, Людочка, двойню родила? – Да иди ты! – Я то уже сходил и своего забрал. Теперь настала твоя очередь.
Три секретарши, работающие в одной компании, обсуждают своего шефа. Первая рассказывает: – Представляете, вчера я нашла в столе у нашего шефа пачку презервативов. Вторая ухмыляется: – Знаю я тоже видела и для прикола их ему проколола. Почему-то после этой фразы третья секретарша сразу упала в обморок
Источник: http://worknew.info/articles/candidate/anekdoty-pro-rabotu/
|
|
| |